Parkvilla 7

woningoverzicht
Verkocht

€ verkocht v.o.n.

Toppers. Met ‘eigen’ park. En uitzicht op de Sint-Jan

Bouwnummers 7 en 8 zijn de toppers van Acht Hertogen: twee compleet nieuwe villa’s met circa 270 en 263 m² woonoppervlakte. Volledig onderkelderd, met een eigen parkeerplaats en een spectaculair daktuin met tuinkamer op de derde verdieping. En dat in de binnenstad. Mooier wordt het niet!

Het lijkt één grote villa, het zijn twee woningen. Met aan elke zijde een eigen voordeur. De fiets parkeer je in de fietskelder. Daarnaast heb je in de kelder nog eens 70 m² aan ruimte met legio mogelijkheden. De installaties staan er, voor de verdere inrichting kun je je fantasie de vrije loop laten. Daglicht is er voldoende. Zowel via de koekoek als via de vide met trap naar de begane grond.

Op de begane grond ligt de woonkeuken, ruim genoeg voor een kookeiland én een grote eettafel. De keuken biedt rechtstreeks toegang tot het park dat voor het monumentale Zusterhuis ligt. Stel je eens voor, loop je straks via de schuifpui of openslaande deuren vanuit je keuken zo het park in!

De riante woonkamers van circa 40 m² vind je op de eerste verdieping. Door de vide blijf je in open verbinding met de keuken. Voordeel van de eerste verdieping is dat je daar een ongekende rust en privacy ervaart. Midden in de stad. En bij lekker weer zet je de deur naar het balkon gewoon open.

Op deze verdieping is ook ruimte voor een slaap- en badkamer. Mocht je die niet nodig hebben, dan kun je kiezen voor een kamer ensuite met aparte werk- of studeerplek. Op de tweede verdieping heb je immers nog een royale slaapverdieping met badkamer en een fijn balkon.

De kers op de taart? Die vind je bovenop. Daar heb je je eigen daktuin met tuinkamer én mogelijkheid van een pantry. Voor een koel drankje, verse koffie of een klein hapje. En altijd zon, alle privacy en een weergaloos uitzicht!

Nog andere dromen? Schroom niet! Alles is bespreekbaar. Die wellness- en relaxruimte, een extra badkamer of langgekoesterde wijnkelder? De keuken op een andere plek, een mooi groot kantoor of een bioscoop in de kelder? De basisindeling staat voor de koopsomprijs in de brochure. Bij andere ideeën en aanvullende woonwensen gaan we graag in gesprek!

Contact

Shelley Schellekens

073 – 206 00 03

Sculpturaal ontwerp

In materiaal en detaillering perfect passend bij de omliggende monumenten. Ook het park sluit er naadloos op aan!

Daktuin

Het aangrenzende park kruipt via de terrassen en balkons langzaam omhoog naar de royale daktuin. Daar heb je een grandioos uitzicht op de stad én op de omliggende monumenten.

Bijzondere ligging

De naam zegt het al: gelegen aan de rand van het park tussen de Gasthuispoort en het oude St. Josephpaviljoen. Dit ‘groene’ gebouw wordt een uitnodigend entree van het voormalig GZG-terrein.

Woningspecificaties

Totale oppervlakte
ca. 326 m²
Inhoud
ca. 1.192 m³
Perceeloppervlakte
ca. 103 m²
Hobbyruimte
ca. 23 m²
Slaapkamer 1
ca. 23 m²
Badkamer 1
ca. 9 m²
Was- & technische ruimte
ca. 20 m²
Woonkeuken
ca. 38 m²
Terras
ca. 9 m²
Woonkamer
ca. 44 m²
Slaap-/werkkamer 2
ca. 19 m²
Balkon
ca. 3 m²
Masterbedroom met badkamer ensuite
ca. 30 m²
Slaapkamer 4
ca. 16 m²
Balkon
ca. 4 m²
Tuinkamer
ca. 10 m²
Daktuin
ca. 41 m²
1 eigen parkeerplaats en fietsenberging in (niet openbare) parkeergarage Gasthuiskwartier

Plattegronden