Urban villa 6

woningoverzicht
Verkocht

€ verkocht v.o.n.

Spectaculaire stadsvilla’s. Voor het hele gezin!

De indeling van het huis past perfect bij het drukke leven van een eigentijds gezin. Op de begane grond, aan de achterzijde, vind je de keuken. De keuken grenst aan de tuin, dus als jij staat te koken, kun je de kinderen buiten zien spelen. De tuin is daarnaast ook bereikbaar via de achterom. Aan de voorzijde van het huis heb je alle ruimte voor een woonkamer, speelkamer of werkkamer. Een mooie en handige combi.

Op de eerste verdieping ligt de grote woonkamer. Ook hier heb je de mogelijkheid om een werkkamer of een extra slaapkamer te maken. Een andere optie is om een kamer ensuite te creëren door een schuifpui of groot stalen kozijn met glas.

De stadsvilla’s zijn volledig onderkelderd. In de kelder is een masterbedroom met eigen badkamer en optioneel een losstaand bad. De sfeer in de slaapkamer is bijzonder door de speelse manier waarop het daglicht binnenvalt. Voor de liefhebber rechtstreeks op je losstaande bad.

Sowieso komt er daglicht aan de voor- en achterzijde binnen. Dus ook hier kan een extra kamer voor was- en strijkwerk, voor gamen en chillen, of als kantoor eenvoudig geregeld worden.

Op de tweede verdieping vind je nog eens een volledige slaapverdieping met twee slaapkamers en een badkamer met toilet. Dus een eigen verdieping voor de kinderen? Ja, dat kan. Hoe gaaf zou dat zijn!

Heb je aanvullend nog wensen? Een wellness- en relaxruimte of een wijnkelder? De keuken op een andere plek of een bioscoop in de kelder? De koopprijs voor de basisindeling staat in deze brochure. Voor andere ideeën en maatwerk gaan we graag in gesprek.

Contact

Shelley Schellekens

073 – 206 00 03

Volledig nieuw gebouwd

De urban villa’s worden volledig nieuw gebouwd. We maken maar liefst vier woonlagen, waardoor er een zee aan leefruimte ontstaat. Een ongekend interieur, naar eigen smaak en stijl in te richten.

Midden in de stad

Bouwnummer 5 en 6 zijn geknipt voor wie mét het hele gezin midden in de stad wil wonen. Deze stadsvilla’s hebben minimaal drie slaapkamers en twee badkamers. Meer kan ook! Bovendien… je hebt een heuse stadstuin. Hartje centrum!

Vide voor verbinding

De woonkamer blijft, via een grote vide, altijd in open verbinding met de woonkamer en de leefkeuken beneden. Dat is wel zo gezellig!

Woningspecificaties

Totale oppervlakte
ca. 209 m²
Inhoud
ca. 692 m³
Perceeloppervlakte
ca. 86 m²
Hobbyruimte
ca. 16 m²
Slaapkamer 1
ca. 24 m²
Badkamer 1
ca. 4 m²
Was- & technische ruimte
ca. 5 m²
Woonkeuken
ca. 39 m²
Tuin
ca. 28 m²
Woonkamer
ca. 41 m²
Slaapkamer 2
ca. 11 m²
Slaapkamer 3
ca. 10 m²
Badkamer 2
ca. 5 m²
1 eigen parkeerplaats en fietsenberging in (niet openbare) parkeergarage Gasthuiskwartier

Plattegronden