Urban villa 4

woningoverzicht
Verkocht

€ verkocht v.o.n.

Stadse loft. Open, stoer en helemaal jij!

Bouwnummer 4 wordt een loft waar de verschillende leefruimten in open verbinding met elkaar staan. Geen traditionele indeling dus, maar volledig naar eigen smaak en inzicht in te delen. Ook met het interieur kun je helemaal los gaan.

Verrassend is de entree. Zonder voorportaal of hal loopt je direct de woonkeuken van ruim 34 m² in. Omdat de woonkeuken grenst aan de achtertuin en via de vide van wel 5,5 meter hoog direct naar de woonkamer leidt, is deze ruimte fenomenaal. De strakke steektrappen naar de kelder en de woonkamer, geven de woonkeuken nog meer cachet.

De woonkamer ligt op de eerste verdieping. Van hieruit heb je gezellig uitzicht op straat, terwijl je zelf in alle privacy op de bank zit. Op de bovenverdieping is het gastenverblijf met een extra slaap- en badkamer. Handig voor logees tijdens carnaval, Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch of Jazz in Duketown!

Contact

Shelley Schellekens

073 – 206 00 03

Volledig nieuw gebouwd

De urban villa’s worden volledig nieuw gebouwd. We maken maar liefst vier woonlagen, waardoor er een zee aan leefruimte ontstaat. Een ongekend interieur, naar eigen smaak en stijl in te richten.

Eigen tuin

Die gezellige barbecue met vrienden? Die organiseer je gewoon in je eigen stadstuin.

Masterbedroom in kelder

In de kelder vind je de masterbedroom met een losstaand bad. Dat maakt de sfeer in de slaapkamer heel bijzonder. Omdat het bad direct onder de lichtstraat staat, valt het daglicht speels en subtiel binnen. Werkelijk een romantisch plaatje.

Woningspecificaties

Totale oppervlakte
ca. 165 m²
Inhoud
ca. 540 m³
Perceeloppervlakte
ca. 77 m²
Slaapkamer 1
ca. 21 m²
Badkamer 1
ca. 6 m²
Was- & technische ruimte
ca. 6 m²
Woonkeuken
ca. 34 m²
Tuin
ca. 32 m²
Woonkamer
ca. 33 m²
Slaapkamer 2
ca. 13 m²
Badkamer 2
ca. 5 m²
1 eigen parkeerplaats en fietsenberging in (niet openbare) parkeergarage Gasthuiskwartier

Plattegronden