Appartement 2

woningoverzicht
Verkocht

€ verkocht v.o.n.

Heerlijk sfeertje. Om samen van te genieten.

Bij bouwnummer 2, het appartement op de eerste verdieping, loop je via de lift direct je appartement in. De keuken en eetkamer zijn imposant. De hoogte is meer dan 3 meter, de oppervlakte ruim 45 m². Alle ruimte dus voor een kookeiland en een grote eettafel met uitzicht op het terras.

Aan de achterzijde van de eetkamer heb je een doorkijkje naar de woonkamer. Die ligt een stukje lager, waardoor je een intieme ‘zitkuil’ sfeer krijgt. Dé perfecte ambiance voor een gezellig avondje met vrienden of familie. En wil je nog meer sfeer? Dan heb je de mogelijkheid voor een open haard en het weglaten van het plafond, waardoor je zicht krijgt op de eeuwenoude houten spanten in de nok.

Grenzend aan de woonkamer ligt de logeerkamer met aparte badkamer. Ideaal voor als je gasten hebt tijdens carnaval of Jazz in Duketown. Ook aan de Nieuwstraatzijde heb je nog een royale extra kamer van circa 35 m². De plafondhoogte is ruim 3 meter en ook de ramen zijn majestueus. Perfect om in te richten als werkkamer. Of toch als garderobekamer met walk in closet? Van hieruit loop je immers direct de masterbedroom met privé badkamer in.

Contact

Shelley Schellekens

073 – 206 00 03

Spectaculair en licht

Het appartement op de eerste verdieping is met zijn hoogte echt spectaculair te noemen. Ook de ramen zijn enorm, wat de sfeer bijzonder licht en ruimtelijk maakt.

Terras op het zuidwesten

Het terras van bijna 20 m² ligt op het zonnige zuidwesten. Hier kun je heerlijk genieten van het buitenleven, zonder tuinonderhoud. Een comfortabel en relaxt alternatief voor de bruisende Korte Putstraat om de hoek.

Sfeervolle woonkamer

Wil je nog meer sfeer? Dan heb je de mogelijkheid voor een open haard en het weglaten van het plafond in de woonkamer, waardoor je zicht krijgt op de eeuwenoude houten spanten in de nok en de hoogte bijna 6 meter wordt!

Woningspecificaties

Totale oppervlakte
ca. 199 m²
Inhoud
ca. 751 m³
Dakterras
ca. 19 m²
Living
ca. 103 m²
Slaapkamer 1
ca. 20 m²
Badkamer 1
ca. 9 m²
Was- en technische ruimte
ca. 8 m²
Slaapkamer 2
ca. 14 m²
Badkamer 2 (optioneel)
ca. 3 m²
optioneel 1 eigen parkeerplaats en fietsenberging in (niet openbare) parkeergarage Gasthuiskwartier

Plattegronden