Appartement 1

woningoverzicht
Verkocht

€ verkocht v.o.n.

Spectaculair licht en ruim.
Met eigen tuin!

Niet alleen de monumentale schuiframen zorgen voor veel lichtinval, ook de schuifpui naar de tuin laat lekker veel daglicht binnen. Door de glazen pui met slank profiel komt de zon aangenaam binnen in de eetkamer en in de keuken. Te warm in de zomer? De topkoeling regelt het voor je!

Via de openslaande deuren in de keuken heb je toegang tot de loungeruimte. Een perfecte plek voor een piano of een ‘herenkamer’ met grote leren stoelen en een whisky bar. Vanuit de lounge krijg je een doorkijkje naar de woonkamer. Omdat de plafondhoogte verspringt naar circa 2,85 meter geeft dat de woonkamer meteen een knusse indruk. Hier rust je na een drukke dag heerlijk uit op de bank.

Vanuit de woonkamer kun je naar het gastenverblijf met aparte slaap- en badkamer. Ook heb je toegang tot de masterbedroom met openslaande deuren naar je eigen badkamer ensuite.

Contact

Shelley Schellekens

073 – 206 00 03

Werk- of studeerplek

Aan de voorzijde van het appartement, grenzend aan de keuken, met uitzicht op de Nieuwstraat, is nog een ruimte van 27 m². Ideaal in te richten als rustige werk- of studeerplek.

Tuin op het zuidwesten

De tuin van ruim 50 m² ligt op het zuidwesten. Dat maakt de buitenruimte heerlijk zonnig en ideaal voor een zomeravond met vrienden. Te bereiken vanuit het Gasthuiskwartier, via je eigen achterom.

Spectaculair en licht

Het appartement op de begane grond is met zijn hoogte van bijna vier meter echt spectaculair te noemen. Ook de ramen zijn enorm, wat de sfeer bijzonder licht en ruimtelijk maakt.

Woningspecificaties

Totale oppervlakte
ca. 242 m²
Inhoud
ca. 925 m³
Tuin
ca. 53 m²
Living
ca. 116 m²
Slaapkamer 1
ca. 19 m²
Badkamer 1
ca. 9 m²
Was- en technische ruimte
ca. 8 m²
Slaapkamer 2
ca. 15 m²
Badkamer 2 (optioneel)
ca. 4 m²
optioneel 1 eigen parkeerplaats en fietsenberging in (niet openbare) parkeergarage Gasthuiskwartier

Plattegronden