Hier vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, of is je specifieke vraag niet beantwoord? Vul dan het contactformulier in. Bellen met Staete Makelaars kan ook! 073 – 2060003.

Hoeveel en wat voor soort woningen komen er in Acht Hertogen?

Een onderdeel van het voormalig Grootziekengasthuis-terrein (GZG-terrein) wordt herontwikkeld tot acht woningen. Het Rijksmonument aan de Nieuwstraat 24 wordt getransformeerd tot drie luxe appartementen (woning 1, 2 en 3). Hierachter komen drie nieuwbouw urban villa’s (woning 4, 5 en 6) en daarachtergelegen twee riante nieuwbouw parkvilla’s (woning 7 en 8).

Beschikken de woningen over een buitenruimte?

Alle woningen beschikken over een eigen buitenruimte. Afhankelijk van de woning is dit in de vorm van een achtertuin of dakterras. De tuinen zijn tevens bereikbaar via een achterom.

Zit er ook een parkeerplaats en externe berging bij de woningen?

Ja, de woningen worden met één parkeerplaats en externe berging aangeboden. Deze bevinden zich in de niet openbare parkeergarage Gasthuiskwartier, welke op loopafstand gelegen is.

Wanneer worden de woningen opgeleverd?

Een en ander is o.a. afhankelijk van het weer en de bouwmogelijkheden tijdens de winter. In de koop-/aannemingsovereenkomst wordt het benodigde aantal werkbare dagen aangegeven.

Komen er ook huurwoningen in Acht Hertogen?

Acht Hertogen zal bestaan uit koopwoningen. Er zal vanuit de ontwikkelaar geen huuraanbod zijn.

Wanneer start de bouw van de eerste woningen in Acht Hertogen?

Afhankelijk van de verkoop van de woningen en de verkrijging van de benodigde vergunningen verwachten wij na de zomer van 2020 te starten met de werkzaamheden.