sanitair, keukens en woonkamers

Partners

TKI

Omdat smaken verschillen

TKI ontwerpt keukens, badkamers en woonkamers met stijl en comfort. We achterhalen jouw persoonlijke wensen en bieden daarop een praktisch en esthetisch antwoord. Jouw persoonlijkheid en smaak zijn onze inspiratiebron. Zo creëren we een uniek geheel dat écht bij je past.

De kwaliteit in huis

TKI heeft jarenlange ervaring in high-end interieurinrichting. We pakken een project met volle aandacht en expertise aan. Vanaf het initiële ontwerp tot aan de finishing touch bij de installatie. En omdat we alles zelf maken, in onze eigen fabriek, kunnen we als geen ander de kwaliteit garanderen.

Baden in luxe en comfort

Je trekt de deur achter je dicht, de drukte van de dag glijdt van je af. Hier heb je aandacht voor jezelf…… Tegelijkertijd moet een badkamer ook gewoon slim ingericht en praktisch zijn, toch?

Voor het gemak zijn we zo vrij geweest om de badkamer alvast voor je in te richten. Klaar bij oplevering en inbegrepen in de prijs. Een badkamer die rust en warmte uitstraalt. Met mooie materialen, een luxe afwerking en een praktisch oog voor functionaliteit. Natuurlijk is er ook ruimte voor personalisatie van je sanitair en aanvullende wensen. Voor een indruk van mogelijke stijlen hebben we alvast een aantal sfeerbeelden opgenomen in de brochure. Mocht je aanvullende wensen hebben, dan gaan we daarover graag in gesprek.

De verfijnde keuken

Gezellig kokkerellen terwijl je kinderen huiswerk maken aan het kookeiland. Bijpraten over de week tijdens een heerlijke zondagsbrunch. Of met een goed glas wijn verhalen ophalen met vrienden….

Je brengt er heel wat tijd in door: de keuken speelt een hoofdrol in je leven. En hoe dát er precies uit ziet, daarover gaan we graag in gesprek. Omdat smaken verschillen, laten we alle vrijheid bij jou als koper om je ideale keuken samen te stellen. De keuken zit niet bij de koopsom inbegrepen. Ons team staat je bij met inspiratie en advies om jouw ideale keuken te visualiseren, en vervolgens te realiseren.

Het ultieme thuisgevoel

Hier ben je thuis. Dit is wie jij bent. Jouw smaak, jouw stijl. In kleur en in het ontwerp. Met comfort en functionaliteit. Het interieur van de woonkamer is een weerspiegeling van jezelf.

Wij helpen je graag om in jouw woonkamer het ultieme thuisgevoel te creëren. Met een origineel ontwerp, een fijne mix van materialen en zorgvuldig gekozen elementen. Met een TKI interieur ga jij voor design op maat.

Dus kom langs in onze showroom. Voor een goed gesprek over het invullen van je wensen. Of het nu gaat om je badkamer, droomkeuken of het perfecte interieur van jouw woonkamer, heel graag tot ziens!

TKI | Bevrijdingsweg 2 | Kaatsheuvel | www.tki.nl

Michiel van Bilsen

William Hendriks