de makelaar

Partners

Staete Makelaars

Na de succesvolle verkoop van de Negen Heren aan de Zuid Willemsvaart is Staete Makelaars opnieuw door MWPO gevraagd. Dit keer om de verkoop van de Acht Hertogen te begeleiden. “Fantastisch! Een unieke locatie in het hartje van de stad. Uiteraard leveren wij graag weer onze bijdrage aan de realisatie van een prachtig nieuw stukje binnenstad.”

Het beste van twee werelden

Omdat Shelley Schellekens zelf in de Vughterstraat woont en Hugo Finkers aan de Hekellaan, kunnen zij als Bossche binnenstadbewoners uit eigen ervaring vertellen over hoe plezierig het is om daar te leven.

“Je ervaart dagelijks het beste van twee werelden. Aan de ene kant de dynamiek en het Bourgondische van de stad en aan de andere kant de rust van deze locatie. Je kent ’t wel, ziet ze vaak ook in andere steden. Die plekjes waar je alleen komt als je de stadswandeling doet. De verscholen hofjes en straatjes waar het ineens heel stil en groen is. Zo idyllisch en zo mooi dat je denkt ‘Wow… Je zult hier maar wonen!’ Precies zo’n plekje is de Acht Hertogen.”

“Naast de voortreffelijke locatie hebben deze woningen ook allemaal een eigen parkeerplaats én voor stadse begrippen riante buitenruimtes. Alle woningen zijn voorbereid op de toekomst. Dit maakt dat wij extra enthousiast zijn over deze acht heerlijke woningen!”

Wij weten van de hoed en de rand

Doordat we heel veel jaren ervaring hebben met advies en verkoop van nieuwbouwwoningen, weten we als geen ander wat erbij komt kijken als je eindelijk die woning vindt waar je zo graag wilt wonen. Of het nu gaat om de uitleg over het project of de verkoop van je huidige woning, je hypotheek, we helpen je perfect. Zo kun je altijd goed voorbereid en zonder zorgen kopen.
Vanuit onze vestigingen in ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel, Vlijmen, Drunen en Waalwijk staan wij en onze 25 medewerkers klaar om jou op en top van dienst te zijn.

Maak een afspraak

Shelley Schellekens

073 206 0003

Hugo Finkers