de bank

Partners

Rabobank

Onze financieel adviseurs Patrick de Wit en Philippe van Alphen zijn nauw betrokken bij de Acht Hertogen. Zij gaan graag met je in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor de toekomst. Met hun kennis en betrokkenheid schetsen zij alle mogelijkheden, zodat jij weloverwogen en zelfbewust de juiste keuze kunt maken.

Alvast voorbereiden of informatie lezen? Met het Rabo Hypotheekdossier kun je online een persoonlijke berekening maken en alvast de documenten voor het adviesgesprek uploaden. Het online hypotheekdossier (ook als je nog geen klant bent bij Rabobank) en alle informatie over ons hypotheekadvies vind je op: www.rabobank.nl/hypotheek.

Wist je trouwens dat Rabobank al jaren de hoogste waardering krijgt van MoneyView? De gesprekken met onze adviseurs worden door klanten gewaardeerd met een 8,5. Aarzel dan ook niet en meld je aan voor een gratis en vrijblijvend oriƫntatiegesprek. Je vind onze contactgegevens in de colofon achterin de brochure.

We ontvangen je graag met een goede kop koffie op ons kantoor. Heb je weinig tijd, woon je op afstand of wil je de deur niet uit? Ook geen probleem. Dan organiseren we een videogesprek. Kun jij gewoon thuis op de bank, aan de keukentafel of vanuit kantoor met ons in gesprek. Tot dan!

Maak een afspraak

Philippe van Alphen

073 - 699 50 00