de projectontwikkelaars

Partners

MWPO & Kaaphoorn

Daadkracht in ontwikkeling

MWPO en Kaaphoorn delen dezelfde passie: het ontwikkelen van hoogwaardige (historische) bouwprojecten. Wij kiezen voor toplocaties, markante panden en beeldbepalende hotspots. Daar maken we mooie woonprogramma’s en innovatieve werk- en horecaconcepten.

We zijn initiator en regisseur. “We gaan pragmatisch te werk, in een slagvaardig team. Zo ligt de besluitvorming laag en houden we de vaart erin. Tegelijkertijd blijven we continu in overleg met alle betrokken partijen. De architect, de bouwers, de overheid en de kopers: Iedereen krijgt ruimte en elke inbreng telt. Dan kom je tot het beste resultaat.”

Samen lossen we een relevant maatschappelijk vraagstuk op. Of we creëren iets wat er nog niet is. Vernieuwend en met een tikje bravoure. In gezonde balans met de nodige nuchterheid en realiteitszin. Zodat wát we maken, naadloos aansluit bij de omgeving.

Acht Hertogen

Bij de Acht Hertogen komt alles samen. Het is een uitdagend opdracht, op een toplocatie. Aan de rand van het Gasthuiskwartier, hartje stad. We maken acht unieke woningen, van splinternieuwe villa’s tot luxe en toekomstbestendige appartementen, midden in een klassieke historische context. Mét ruimte voor eigen wensen.

Het ontwerp is buitengewoon spraakmakend. Licht, ruim en statig. Passend bij de duurzaamheidsambitie van de gemeente en met behoud van cultureel erfgoed.

Na een constructieve voorbereiding, gaat nu de verkoop van start. Wij wensen de toekomstige  eigenaren alvast heel veel woonplezier. En we bedanken alle partners voor hun tomeloze expertise, daadkracht en enthousiasme bij de ‘making of’.