Vanaf donderdag 23 april is het via deze pagina voor maximaal 45 kandidaten mogelijk om via de online afsprakenmodule een 1-op-1 gesprek met de makelaar in te plannen.

In het gesprek, dat plaatsvindt op het kantoor van Staete Makelaars, wordt een toelichting op het project gegeven en alle informatie gedeeld om een goed beeld te krijgen van de verschillende mogelijkheden.

We hebben de woningen ingedeeld in 5 logische categorieën, A-B-C-D-E. Wij vragen je om vooraf de online informatie goed door te nemen en daarna aan te geven in welke categorie of in welke specifieke woning je interesse hebt. Vanaf donderdag 23 april kan je hieronder op de categorie van jouw keuze klikken om direct door te gaan naar de online afsprakenmodule. Je geeft hierbij de categorie door waar je de meeste interesse in hebt, je kunt maximaal één voorkeur opgeven. De 45 kandidaten die op gesprek komen, zullen evenredig verdeeld worden over de categorieën.

  • A. Appartement Begane Grond en 1e verdieping (woning 1 en 2)
  • B. Appartement Penthouse (woning 3)
  • C. Urban Villa Loft (woning 4)
  • D. Urban Villa 1 en 2 (woning 5 en 6)
  • E. Parkvilla 1 en 2 (woning 7 en 8)

Voorafgaand aan het door jou ingeplande verkoopgesprek zal de makelaar nog contact met je opnemen. In dit telefoongesprek ben jij ook in de gelegenheid om alvast vragen te stellen, zodat tijdens het verkoopgesprek ook daarop kan worden ingegaan.

Indien de beschikbare dagen en tijdstippen zijn volgeboekt, is er de mogelijkheid om jouw interesse voor een gesprek kenbaar te maken en wordt je op de reservelijst geplaatst.

Pas na afloop van je verkoopgesprek heb je een week de tijd om jouw voorkeur voor één of meer woningen kenbaar te maken via een inschrijving.